Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, prilikom posete ili kupovine na Internet portalu SI unique silk, molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove. Svako korišćenje naših usluga podrazumeva da ste ove uslove pročitali i da se slažete s njima u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt. SI unique silk zadržava pravo da u bilo koje vreme ažurira, menja, briše ili na bilo koji drugi način dopunjava i modifikuje Uslove korišćenja.

Zaštita prava intelektulne svojine

SI unique silk polaže apsolutna prava na sve sadržaje (naziv web sajta, logo, tekstove, fotografije, slike, video i audio materijale, bazu podataka, softwer, programerski kod i dr.), kao i na koncept portala. Neovlašćeno korišćenje (kopiranje, distribucija, prodaja i dr.) bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dozvoljena je samo upotreba web sajta u informativne svrhe, prema i u skladu sa Uslovima korišćenja. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. SI unique silk ima sva prava i posebne dozvole za korišćenje i objavljivanje sadržaja na web sajtu www.siuniquesilk.com, koji je preuzet od strane trećih lica, samostalnih proizvođača, regulisano sporazumom o saradnji. Za kršenje bilo kog dela Uslova korišćenja nadležan je Privredni sud u Beogradu, kao i svi Međunarodni sudovi koji se bave zaštitom prava intelektualne svojine.

Zaštita ličnih podataka korisnika

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci koje posetioci portala navedu prilikom kupovine smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe dovršavanja porudžbine.

Upotreba sadržaja sajta

SI unique silk se trudi da konstantno ažurira sadržinu web sajta i da korisnicima pruži precizne podatke. Ipak, SI unique silk ne može u potpunosti da garantuje tačnost i preciznost podataka koji postoje na sajtu. Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera. Može se desiti da materijal na ovom web sajtu sadrži tehničke netačnosti ili tipografske greške. SI unique silk se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a ne ograničavajući se na izričite, podrazumevane ili zakonske) za tačnost, kompletnost, pouzdanost sadržaja i informacija na web sajtu.

Odricanje odgovornosti 

Ova web prezentacija ne daje nikakve garancije, niti je odgovorna za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na njoj. Vlasnik ove web prezentacije ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću ove web prezentacije. Vlasnik ove web prezentacije ne garantuje za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću ove web prezentacije ili linkova ili reklama na njoj, kao ni za bilo kakve informacije ili savete do kojih se došlo pomoću ove web prezentacije.

Linkovi na web prezentacije trećih lica

Ova web prezentacija može sadržati linkove ka drugim web prezentacijama. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i vlasnik ove web prezentacije ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takve web prezentacije: Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj; Nisu bezbedni, sadrže viruse iili druge štetne materijale; Sadrže klevete, vređaju; Povređuju pravo intelektualne svojine.

Promene ove web prezentacije

Vlasnik ove web prezentacije zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja bez odgovornosti prema vama ili bilo kom trećem licu.

Promena uslova korišćenja

Vlasnik ove web prezentacije može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti uslove korišćenja ove web prezentacije ažuriranjem ove izjave. Ovakve izmene su za vas obavezujuće, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima. Daljim korišćenjem bilo kojih usluga ove web prezentacije, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

Zakon i nadležnosti

Uslovi korišćenja i upotreba ove web prezentacije podleže zakonima Republike Srbije, i u slučaju spora nadležni su sudovi u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu podrazumeva se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.